NOU-NĂSCUT

Oana
Luca
Olivia

Cui se adresează Sesiunea foto de nou-născut?

Sesiunile foto de nou-născut se realizează în primele 6-13 zile de viață ale bebelușului, pentru ca bebelușul să poată dormi profund, să fie foarte flexibil și putin sensibil la atingeri și să nu fie încă la puseu sau să aibă tenul încărcat de dermatită.

Ce cuprinde?

Sesiunea foto durează 2-4 ore și se realizează în cadrul studioului atent pregătit, în cursul diminetii, și pot participa părinții și frățiorii sau surioarele împreună cu bebelușul.

Cum se va desfășura?

În studio:  voi pregăti în prealabil 2 cadre pentru bebeluș, în cromatica stabilită la pre-consultație și 1 cadru pentru întreaga familie. La fiecare cadru realizat cu bebelușul voi avea nevoie de timp pentru a-l putea adormi și aranja în decor, de aceea, cu răbdare și dragoste, vom putea realiza cele mai frumoase amintiri de pus în ramă. Vom lua câte pauze de masă are nevoie bebelușul pentru a putea dormi liniștit. Ritmul și durata sesiunii foto va fi acordată după starea și disponibilitatea micuțului suflețel.

Ce trebuie să aduceți?

La stabilirea detaliilor sesiunii foto veți primi un GHID care să vă ajute să fiți pregătiți pentru sesiune. Trebuie să știți că în studio există un loc de alăptat și schimbat bebelușul și toate cele necesare pentru ca puiul să fie în formă maximă: scutece, cremă și dezinfectant de mâini, și pentru ca tu, mămico, să te simți liniștită. VEZI STUDIOUL

Care este investiția?

VEZI DETALIILE

Special moments treasured forever!