MATERNITATE

Tania
Timon
Victor

Cui se adresează Sesiunea foto de Maternitate?

Sesiunile foto de maternitate se realizează în săptămânile 28-34 de sarcină, pentru ca mama să se simtă bine cu ea însăși, iar sarcina să fie vizibilă.

Ce cuprinde?

Sesiunea foto durează 1-2 ore și se realizează în cadrul studioului în cursul dimineții sau după-masa în natură, înainte cu o oră de apus a soarelui. Pot participa soțul și ceilalți copilași.

Cum se va desfășura?

În studio: voi pregăti în prealabil 2 cadre pentru mamică, în cromatica stabilită la pre-consultație și 1 cadru pentru întreaga familie. La fiecare cadru realizat cu atenție vom păstra fotografiile ce captează cel mai bine emoția acestor momente atât de prețioase.

 În natură: vom realiza fotografii emoționante și speciale cu 2 din rochițele din garderoba studioului (VEZI GARDEROBA) și cu accesoriile potrivite, într-o singură locație aleasă anterior împreună.

Ce trebuie să aduceți?

În timpul pre-consultației vom stabili vestimentația, accesoriile și toate elementele specifice care vor personaliza amintirile create în cea mai frumoasă perioadă a vieții unei femei: maternitatea.

Care este investiția?

VEZI DETALIILE

Special moments treasured forever!