FAMILIE

Familia Okos
Familia Muller
Familia Bogza

Cui se adresează Sesiunea foto de Familie?

Sesunile foto de familie se adresează tuturor familiilor care doresc să păstreze zâmbetul copiilor, privirile pline de bucurie, distracțiile cu tati, îmbrățișările mamei, legăturile puternice create între părinți și copii și amintirile speciale ale momentelor petrecute împreună, ca moștenire pentru generațiile viitoare și comoară pentru cele de azi.

Ce cuprinde?

Sesiunea foto durează 1-2 ore și se realizează în cadrul studioului în cursul dimineții sau după-masa în natură, înainte cu o oră de apus. Durata sesiunii va fi ghidată de răbdarea celui mai mic membru al familiei.

Cum se va desfășura?

În studio: voi pregăti în prealabil 2 cadre pentru întreaga familie, cuprinzând un decor special și unul clasic. La fiecare cadru realizat vom staționa atât cât e nevoie pentru a păstra acele momente naturale și relaxante care vă definesc drept amintire.  

În natură: vom stabili o locație,  în prealabil, ce ne va oferi diversitate, variație în cadre, emoții, mult dinamism și autenticitate în fotografii.

Ce trebuie să aduceți?

În timpul pre-consultației vom stabili vestimentația, accesoriile și toate elementele specifice care vor personaliza amintirile create.

Care este investiția?

VEZI DETALIILE

Special moments treasured forever!