Despre Mine

Salut, eu sunt Nora Chiș , fotograf de familie și mentor.

Îmi doresc să păstrez, împreună cu voi, acele clipe speciale pe care le veți prețui pentru totdeauna – așa cum îmi place să spun:

Special moments treasured forever!
Locuiesc în orașul Cluj-Napoca, un este situat și studioul foto, și din anul 2011 fotografiez veselia și iubirea din familie. Îmi place să surprind legătura dintre mamă și copilași, chipul delicat al bebelușilor, emoția maternității din inimile părinților, mânuțele moi ale bebelușilor, expresiile de uimire ale copiilor, veselia tăticilor, unitatea familiei și toate detaliile și emoțiile trăite de voi.
 
Știi momentele acelea când îți dorești să oprești timpul în loc cu o clipire, să poți face poze cu ochii? Ei bine, eu îmi doresc să fotografiez cu INIMA intensitatea clipelor de acest fel, să surprind în fotografiile mele vibrația aceea unică a unei clipe adevărate, astfel încât fotografiile acestea să devină moștenirea generațiilor viitoare și comoara generațiilor de azi!
Mă regăsesc în lumina caldă a soarelui, în culorile pastelate ale cerului, în râs, în iubire și, mai ales, în miciile detalii.
 
Pentru că sunt și eu mămică, înțeleg răbdarea și dragostea cu care trebuie să te porți cu fiecare copil pentru ca el să înflorească, să fie vesel și să se poată deschidă natural. De aceea, la fiecare sesiune foto vom acorda timp suficient pentru ca trăirile copilașului tău să fie autentice.
 
Cu fiecare imagine surprinsă, ador să captez lumina specială pe care Tatăl nostru Ceresc a lăsat-o în fiecare om și pe care abia aștept să o descopăr.

Doresc ca din dragostea mea pentru copii și fotografie să pot oferi cât mai multor fotografi și să îi pot inspira pentru a crește împărtășindu-le din secretele și bucuriile acestei aventuri. 

Abia aștept să ne cunostem! 

                                                                                                                           Cu drag,

Nora
 
 
 

MĂ INSPIRĂ

Familia

Îmi plac copiii și ador să fiu înconjurată de zâmbetele lor!

Isus

Sunt recunoscătoare pentru darul divin și veselia cu care Dumnezeu m-a binecuvântat!

Muzica

Sufletul meu se înalță în ritmul muzicii de fiecare dată când ascult o melodie care îmi place!

Lavanda

Simt câmpurile mov, delicate, ca o poartă către Divinitate! Lavender Dream

Apusul

Ador cum Dumnezeu pictează cerul în felurite culori, ca un mesaj de pace.

Special moments treasured forever!
error: Conținutul este protejat !!