Despre experienta

 

Mă străduiesc să mă asigur că fiecare client are șansa de a primi fotografiile cât de repede după sesiunea foto, pentru ca imaginile să poarte în ele cele mai frumoase emoții. Însă procesul necesită atenție și timp, de aceea livrarea fotografiilor va necesita 4-6 săptămâni lucrătoare

Pentru a captura iubirea la nesfârșit, am creat produse speciale: albume foto, tablouri pe pânză și cutii cu fotografii imprimate, ce vor fi prețuite pentru totdeauna.

VEZI SHOP

De asemenea, înțeleg cât de importantă este investiția în fotografie precum și alegerea fotografului potrivit pentru familia voastră. Cred că delul în care spun povestea voastră este o îmbinare delicată între imaginile care strălucesc lumina voastră și abilitatea de a le prezenta într-un mod care să reflecte felul vostru de a fi. Căutarea unui echilibru este copleșitoare, însă voi face tot posibilul să stabilim toate detaliile încă de la planificarea sesiunii foto.

VEZI PORTOFOLIU

Cred că fotografia este modul prin care putem savura același moment de mai multe ori, felul prin care putem retrăi emoția unei clipe trecute și putem revedea chipuri dragi inimii noastre.

Îmi doresc ca întreaga experiență să te ajute ca, revăzând imaginile cu copiii tăi, ani mai târziu, să fii inundat ( ă) de emoții și de amintiri, văzându-i așa cum erau, mici și minunați.

Practic o fotografiere naturală, plină de veselie și lumină și cred că în fiecare fotografie se ascunde o părticică din sufletul omului.

La rezervarea sesiunii foto, veți avea opțiunea de a vă programa o pre-consultație prin Facebook în care vom discutata toate aspectele despre cum va arăta și cum se va simți sesiunea foto împreună cu mine. De asemenea această discuție va fi un timp minunat pentru mine în care să vă cunosc mai bine pe tine și pe familia ta. Sunt aici să vă îndrum, de la alegerea ținutelor până la cele mai mici detalii legate de hairstyle sau makeup, și să răspund întrebărilor voastre.

Indiferent de tipul de sesiune vom avea un timp calm, frumos și memorabil așa cum și trebuie să fie. Voi surprinde realul și naturalul din voi, ghidându-vă pe tot parcursul aventurii noastre.


Special moments treasured forever!